دومین جلسه کمیسیون آموزش و پژوهش روز سه شنبه 25 دی ماه 1397 با حضور اعضا در محل سندیکا برگزار شد. در ابتدای این جلسه مهندس غیاث الدین در مورد سمینار کایزن به عنوان اولین دوره آموزشی میان مدت سندیکا توضیحاتی ارائه دادند. ایشان بر تاثیرگذاری کیفیت و نحوه تدریس، استقبال چشمگیر شرکت های عضو، نیروگاه­ها و شرکت­های غیرعضو، شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی، مدیریت شبکه برق ایران، توانیر و پژوهشگاه نیرو و همچنین لزوم تداوم این دوره ها با کیفیت بالا تاکید کردند.

 

در ادامه مهندس ملکی مدیر بازرگانی گروه برق و انرژی صبا به بیان سه موضوع آموزشی پیشنهادی این شرکت به شرح زیر پرداختند.

الف) ایجاد workshop تعمیرات به صورت یک دوره آموزشی کامل با بهره­گیری از تجربه و دانش فنی و آکادمیک مدیران و نیروهای ژاپنی و یا انجام مطالعات کارشناسانه توسط یک تیم خبره ژاپنی و ارائه گزارش به ما با این رویکرد که بتوانیم بخشی از کارهای تعمیراتی نیروگاه را خود انجام دهیم.

ب) طراحی سیستمی برای بحث Remote Monitoring (نظارت از راه دور) و همچنین یکپارچه کردن و تدوین تجارب مختلف و ارائه خدمات به سایرین.

ج) پیاده سازی بحث knowledge Management (مدیریت دانش) در سیستم هولدینگ.

به پیشنهاد دکتر افشار قرار شد برای موضوعات مطرح شده سرفصل­هایی مناسب تعریف و پیش نویسی طراحی شود.

موضوع کارگاه تعمیرات و مدیریت دانش برای سایر شرکت­های هم می تواند مفید و موثر واقع شود و بحث Remote Monitoring بیشتر برای هولدینگ مطرح است همچون غدیر، شستا و غیره.

گفتنی است ارائه دوره های مذکور توسط یک شرکت بین المللی که دانش و توانمندی لازم را داراست موجب می شود بهره­وری O&M در کشور افزایش یابد.

در نهایت مقرر شد مهندس غیاث الدین راجع به چگونگی برگزاری دوره­های مذکور با مرکز همکاری­های ژاپن و خاورمیانه(JCCME) وارد مذاکره شوند.

موضوع دیگری که در دستور کار این جلسه قرار گرفت برنامه ریزی دوره های آموزشی سندیکا تا پایان سال 1397 بود که با پیشنهاد اعضای محترم این کمیسیون، مقرر شد یک دوره آموزشی در بهمن ماه و نشست هم اندیشی اعضا در اسفند سال جاری برگزار گردد. در ادامه گزارشی از نظرسنجی دوره کنترل فرکانس که در تاریخ 11 دی ماه برگزار شد ارائه شد و به دلیل تقاضای مجدد اعضا برای تکرار این دوره جهت حضور بهره بردارها و سرپرست های مرکز کنترل شیفت­های مختلف، تصمیم بر آن شد که این دوره در بهمن ماه مجددا برگزار شود.

در پایان با توجه به ظرفیت پژوهشی سندیکا دو موضوع در این زمینه مورد بحث و تصمیم گیری قرار گرفت:

الف: با تاکید دکتر افشار و اعضای محترم کمیسیون مقرر شد، طراحی و ارائه مدلی مطلوب و قابل رقابت به پیشنهاد سندیکا برای بهبود شرایط بازار برق و به خصوص بحث رگولاتوری در دستور کار پژوهشی این کمیسیون قرار گیرد.

ب: با توجه به ظرفیت بالقوه مناسب اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران به لحاظ تخصصی و مالی، در واحد پژوهش سندیکا پروپوزالی با محتوای صادرات برق تهیه شده که در هیات رئیسه اتاق در دست برررسی است. از این رو در جلسه این کمیسیون بر تداوم همکاری های پژوهشی با اتاق تهران جهت بهره­مندی از ظرفیت بسیار خوب آن تاکید شده است.

این جلسه با حضور آقایان پرویز غیاث الدین (رئیس کمیسیون)،  احمد میرزایی، کریم افشار، محمد رضا ملکی و سرکار خانم ها پگاه پاشا، مریم شعبانی و معصومه پاشا (دبیر کمیسیون) در تاریخ 25 دی ماه 1397 برگزار گردید. آقایان عباس دلیمی،محسن یزدانی نژاد و علی ابراهیمی از غائبین این جلسه بوده اند.

آموزش و پژوهش, سندیکا, کمیسیون, کمیسیون آموزش, کمیسیون آموزش و پژوهش, کمیسیون پژوهش
نوشتهٔ پیشین
جلسه اول؛ 10 دی 1397
نوشتهٔ بعدی
جلسه اول؛ 29 دی 1397

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید