ارائه گزارش سندیکا درباره هزینه‌های ناشی از استفاده از سوخت پشتیبان به هیات تنظیم بازار برق

در مدل‌های اقتصادی، سوخت اصلی، سوخت گاز در نظر گرفته می‌شود و مبنای محاسبات نرخ فروش برق نیز همیشه سوخت گاز بوده است و از طرفی به دلیل گسترش دامنه مصرف سوخت مایع در نیروگاه‌ها، هزینه‌های اضافی به آن‌ها تحمیل می‌شود.
پیرو مصوبات کمیسیون مهندسی و سیستم‌های سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق، سندیکا در نامه‌ای به دبیر هیات تنظیم بازار برق، ضمن اعلام این مطلب و ارسال گزارشی از محاسبات هزینه‌های اضافی تحمیل‌شده به نیروگاه‌ها به دلیل استفاده از سوخت‌های پشتیبان به منظور رسیدن به مدل مالی مطلوب برای جبران هزینه‌های نیروگاه‌ها ناشی از مصرف این نوع سوخت، با توجه به نزدیک شدن فصل سرما و دوره محدودیت سوخت، خواستار برگزاری جلسه‌ای مشترک در اسرع وقت، برای ارائه جزییات این گزارش شد.
گفتنی است این گزارش پیرو وظیفه محول‌شده به سندیکا از سوی هیات تنظیم بازار برق، پس از دریافت جزییات مربوطه از شرکت‌های عضو و تحلیل و بررسی این گزارش‌ها در کمیسیون تخصصی مهندسی و سیستم‌های این تشکل، با لحاظ فرضیات مشخص، تهیه و ارسال شده است.

استعلام نیازهای فناورانه نیروگاه‌های شرکت‌های عضو سندیکا
استمرار و تقویت پیگیری‌ها برای حل چالش‌های مالیاتی اعضا در کمیسیون بیمه و مالیات سندیکا